tel
 

Naast onze menukaart hebben wij altijd wisselende culinaire hoogstandjes op onze krijtborden staan.

Ook spelen wij hiermee altijd in op de seizoenen



Warme voorgerechten.

Spaanse garnalen                                                                                                                        
in knoflookolie met desembrood

€ 10,-


Crème Brûlée van geitenkaas [vega]                               
met appel, diverse noten en gebrande rietsuiker geserveerd met desembrood

€ 9,50


Gefrituurde inktvisringen                

met knoflooksaus

€ 7,80


Koude voorgerechten.

Carpaccio van ossenhaas                                                                                  
met truffelolie, uitgebakken spekjes,     
parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten

€ 10,50


Ceviche van gerookte zalm                                                           
gemarineerde gerookte zalm met dille mayonaise, couscous, komkommer, cherrytomaat en mizuna
€ 11,80


Carpaccio van chioggia biet [vega]                                  
met truffelmayonaise, geitenkaas, walnoten,
komkommer en rucola
 € 10,80


Vitello Tonnato                                                                                                 
dungesneden kalfslende met tonijnmayonaise, kappertjes, rode uiringen en mizuna

€ 11,80


Soepen.


Tomaten crème soep

€  6,80


Champignon-room soep [vega]

€  6,80



Salades.

Salade geitenkaas                              
geitenkaas uit de oven met honing, appel, tomaat, komkommer en diverse noten 

€ 12,50


Salade carpaccio                                                                                                                       
salade met dungesneden ossenhaas, parmezaanse kaas, kappertjes, pijnboompitten, uitgebakken spekjes, tomaat, komkommer en pestodressing

€ 13,50


Vlees klassiekers.


Hollandse biefstuk van de grill                            
met gebakken ui en/of champignons
€ 20,-


Tournedos (200gr)                                   
Zuid-Amerikaanse ossenhaas van de grill
€ 25,-


Saté van kipfilet of varkenshaas                                   
met pindasaus, taugé, kroepoek, atjar en
gedroogde uitjes
 € 16,50


Spare ribs                                                                                                                                                                   
keuze uit pittig of op z’n Kaandorps
geserveerd met twee koude sauzen
€ 16,50


Mixed grill                                                                                                                                                           
biefstuk, varkenshaas, kipfilet en spare ribs
geserveerd met twee koude sauzen

€ 23,-


Vlees specialiteiten.


Schnitzel Kaandorp.                                                                                                   
met gebakken champignons en een gebakken eitje
€ 18,50


Varkenshaas medaillons                                                                                 
met geitenkaas en truffeljus

€ 18,80


Stoofpotje van rundersucade                                                                                                                               
met diverse groenten
€ 18,80


Pikante kip                                                                                                                                               
gepaneerde kipfilet met taugé, paprika en een pittige chiliroomsaus
€ 17,60

Visgerechten.



Vispotje                                                                                                                                                                                        
diverse vissoorten, garnalen en mosseltjes in Hollandaise saus uit de oven. Gegratineerd met jonge kaas
 € 18,50


Mixed fish                                   
zalmfilet, victoriabaars, kabeljauw en gemarineerde gambas. Geserveerd met dragon mayonaise
€ 21,-


Sliptong                                                                                                                                                                                                 
gebakken in roomboter
€ 19,-

Vegetarische gerechten.


Gevulde courgette                                                                                                                                            
uit de oven met diverse groenten in rode-pestosaus,
diverse noten, gegratineerd met geitenkaas
€ 17,80


Saté van vegetarische "kip"       
van de vegetarische slager. Met pindasaus, taugé, atjar, gedroogde uitjes en kroepoek
€ 18,50


Ravioli van paddestoelen en truffel

In roomsaus met champignons, cherry tomaten, rucola en truffel

€ 18,-


Nagerechten.


Kaandorps potje liefde                                                                                                    
van witte chocolade, mascarpone, oreo en framboos
€  8,-


Dame blanche                                                                                                                                                   
vanille roomijs met lauw warme chocolade saus
en slagroom
€  6,50


Advokaatje                                                                                                                                                                
vanille roomijs met advokaat, boerenjongens
en slagroom
€  6,80


Banoffee taart                                                                    
een punt van onze huisgemaakte taart van chocolade, banaan en caramel
€  7,-


Chocolade proeverij                                                                                                                                                      
chocolade ijs, -brownie en -mousse

€  7,50