Onze kaart is geschikt voor tafels tot 9 personen.
Vanaf 9 personen tot meer, serveren wij onze keuzemenu's.
U kan kiezen uit één van de 3 onderstaande menu's, u kiest 1 menu welke wij op tafel leggen, uw gasten kiezen op de avond zelf zijn of haar favoriete gerecht uit dat menu.
Deze menu's hebben wij samengesteld om het tempo tussen de gangen aangenaam te laten verlopen.
Tomaten crèmesoep
met huisgemaakte balletjes
Mosterd soep
Champignonsoep
●
Vispotje
diverse vissoorten en garnalen in Hollandaise saus, gegratineerd met jonge kaas
Kip saté
met pindasaus, taugé, kroepoek, atjar en gedroogde uitjes
Spare ribs
geserveerd met twee koude sauzen
Vegetarische pasta
roergebakken groenten, truffelolie, pijnboompitten, rucola en geitenkaas
●
Grand dessert
Keuzemenu 2 € 32,50 p.p
Carpaccio van ossenhaas
truffelolie, uitgebakken spekjes, parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
Spaanse garnalen
in knoflookolie
Tomaten crèmesoep
met huisgemaakt balletjes
●
Vispotje
diverse vissoorten en garnalen in Hollandaise saus, gegratineerd met jonge kaas
Pikante kip
gepaneerde kipfilet met een pittige chili-roomsaus, paprika en taugé
Spare ribs
geserveerd met twee koude sauzen
Vegetarische pasta
roergebakken groenten, truffelolie, pijnboompitten, rucola en geitenkaas
●
Grand dessert
Keuzemenu 3 € 35,50 p.p
Carpaccio van ossenhaas
truffelolie, uitgebakken spekjes, parmezaanse kaas, kappertjes, rucola en pijnboompitten
Gemarineerde gerookte zalm
met sojacrème en een hangop van honing en mosterd
Crème brûlée van geitenkaas
met appel, diverse noten en gebrande rietsuiker
●
Varkenshaas medaillons
omwikkeld met spek, met peper-roomsaus
Diamanthaas medaillons van de grill
met peper- of champignon saus
Vispotje
diverse vissoorten en garnalen in Hollandaise saus, gegratineerd met jonge kaas
Vegetarische pasta
roergebakken groenten, truffelolie, pijnboompitten, rucola en geitenkaas
●
Grand dessert